sero-love.com 

Meld deg inn i dag og finn medlemmer nær der du bor

Fødselsdato:
Helsetilstand:

Mente du user@domain.com ×

Jeg er over 18. Jeg har lest bruksvilkårene, retningslinjer for personvern og cookie-policy, jeg forstår og samtykker i dem. Jeg samtykker også i å motta nyhetsbrev, kontooppdateringer, varslinger og kommunikasjon fra andre profiler på e-post, sendt av sero-love.com.

Møt single HIV-positive homofile og lesbiske med HIV.

Siste medlemmer

Siste medlemmer

Gjør som mange andre tusener av single og bli medlem i dag

Få nye casual venner

Alle er her av samme grunn ... for å møte folk.
Når du blir med vil det ikke ta lang tid før du bygger opp din egen venneliste og møter mennesker som kun er på utkikk etter moro.

Del dine interesser

Du kan lage en profil som viser andre medlemmer hva du liker. Dette betyr at du vil også kunne finne ut hva andre medlemmer liker. Den beste måten å finne likesinnede som deg!

Sikkert og privat

Ditt personvern er det aller viktigste for oss. Vi har laget en plattform hvor du opplever online-dating på en sikker og privat måte.

Registrer deg nå

Love mellom mennesker som forstår, for HIV-positive singler, elsker venter på deg

Bolig være HIV-positiv, har vi det samme behovet for kjærlighet, hengivenhet, forståelse og sex som alle andre, ikke livet stoppe her hvis du er HIV +

Sero-love.com er en nettside designet for å få gratis møter mellom HIV geotaggede singler. Bryte isolasjonen og møte folk som forstår deg uten fordommer eller avvisning

Hvordan kan isolasjon være séropositifs..Le Hensikten med nettstedet er å bryte ensomhet av syke mennesker gjennom nettet. De kan melde seg stille og gratis på internett og gjøre sine valg. Enten du er rett, lesbiske, homofile, syk eller ikke, sero-love.com er en god måte å dele, støtte, gjøre normale aktiviteter uten å måtte bekymre seg for å bevise din forskjell. Du kan også snakke om sykdommen, dens utvikling til trinnene kan hjelpe deg misforstått. Tusenvis av medlemmer i hver region allerede bruker nettstedet. Til tross for bange anelser fra begynnelsen, de stoler på området takket være effektivt system for konfidensialitet. Bli den sero-love.com datingside! Ditt liv kan forandre seg dramatisk

Kom møte medlemmer som deg som lever med AIDS-viruset eller andre sykdommer, herpes, klamydia, hepatitt osv ... Medlemmene er fra alle kontinenter, Afrika, Europa, Asia, USA og tilgjengelige i mange språk. rask og gratis registrering.

Logg inn